Optimaal gebruik van de ruimte met een hoogslaper met bureau!

optimaal_gebruik_van_de_ruimte_met_een_hoogslaper_met_bureau!.jpg

Een hoogslaper met bureau is een leuke en ideale manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Heeft u de beschikking over een beperkte ruimte voor de inrichting van een slaapkamer voor de kinderen; ga dan de hoogte in! Hoogslapers zijn er in allerlei modellen, soorten, hoogtes, kleuren en stijlen. Een hoogslaper met bureau is vooral geschikt voor wat grotere kinderen en tieners. Ook voor studenten die op kamers wonen is dat trouwens ideaal; op het bed kun je slapen en daaronder kun je studeren en van alles opruimen, al naar gelang het model hoogslaper.

Zijn je kinderen nog kleiner, dan neem je liever een model dat wat minder hoog is en waar grote opbergbakken in passen voor het speelgoed. In die periode moet je waarschijnlijk zelf het bed nog opmaken voor hun, dus is het ook handig als het bed niet te hoog is.

Maar er zijn ook echt hoge hoogslapers met bureau die zeer compleet zijn; een bureau om te studeren, kastruimte voor studiespullen/speelgoed en vaak ook nog een kledingkast! In de handige open vakken kun je leuke decoratieve spulletjes neer zetten. Zo heb je eigenlijk een complete slaapkamer in 1 meubelstuk! Een hoog bed heeft ook een voordeel voor de rommelpotten onder ons; je bed is toch uit het zicht, dus valt het niet op als het niet opgemaakt is…..

In ieder geval is er voor elke slaapkamer en elke situatie wel een geschikte hoogslaper met bureau te vinden. Wil je wat inspiratie opdoen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is, kijk dan op deze website.