Start verkoop

Ruim 1.000 mensen hebben de start verkoop van het project Dansende Daken bezocht op zaterdag 25 oktober. 92 bijzonder fraaie woningen die gerealiseerd zullen worden in de woonwijk Kerk en Zanen te Alphen aan den Rijn. De start werd gehouden in het Theater Castellum in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Kalliste Woningbouwontwikkeling ontving met het verkoopteam van Koppes Makelaardij en Keijser & Drieman Nieuwbouwmakelaars de geïnteresseerden die daar op gastvrije wijze in de gelegenheid werden gesteld zich uitgebreid te laten informeren over de woningen in het project. Ook kregen zij een eerste impressie van de grote diversiteit aan mogelijkheden die er zijn om de woningen geheel naar eigen keuze uit te laten voeren: Voor iedereen iets te kiezen!
De architect Van Woerkom was aanwezig en gaf enthousiast aan de aanwezigen uitleg over de kenmerken en varianten van de diverse woningen.

Specifieke kenmerken van de woningen zijn onder andere: de bijzonder fraaie uitvoering met inderdaad de dansende daken, afgewerkt met keramische pannen, de vele keuze- en uitbreidingsmogelijkheden zodat iedereen de woning van zijn of haar keuze volledig kan laten aanpassen aan de persoonlijke wensen, de goede zonligging van de tuinen, parkeergelegenheid op eigen terrein. Alle woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming, hebben mogelijkheden voor 4 tot 5 slaapkamers, volledig wonen op de begane grond is ook mogelijk en een groot aantal woningen variëren in breedte van 7.50 tot 9.00 meter!